Gel za tuširanje obogaćen kolostrumom

8.00 €

Sadržaj paketa 200 ml


Raspoloživost: Na lageru

Kategorija: Colostrum / Kozmetika


Gel za tuširanje obogaćen kolostrumom

Gel za tuširanje s kolostrumom za svakodnevnu njegu tijela pogodan je za sve tipove kože. Sadrži kolostrum, ulje konoplje i mješavinu posebno odabranih prirodnih sastojaka. Svi korišteni sastojci su biorazgradivi i ne-toksičan za okoliš.

Kolostrum, koji se nalazi u gel za tuširanje, uravnotežuje mikrobnu floru i poput svile, što daje osjećaj mekoće i ugodne svježine. Kolostrum također sadrži potrebne sastojke za vitalnost kože i obnavlja stanice kože (anti-aging učinak).

Konopljino ulje usporava proces starenja kože, hidratizira ju i omekšava. Ono također ima snažno protuupalno i antibakterijsko djelovanje.

Funkciju pjenjenja gel za tuširanje osigurava relativno novi sastojak na tržištu - laurylpolyglucosid. To je tvar dobivena iz ekstrakta kukuruza i kokosovog ulja koja proizvodi bogatu, gusta i vrlo stabilnu pjenu. Ova kombinacija idealna je za osobe s osjetljivom kožom.

Gel za tuširanje ima visoku sposobnost za uklanjanje nečistoće s površine kože, zahvaljujući visoko kvalitetnoj molekuli za pranje tvari, koje imaju izvrsna svojstva samo-emulgiranja. To osigurava potpunu apsorpciju dviju nemješivih tekućine (voda, ulje) i omogućuje idealno miješanje tih tvari. Sadržaj glukoze u tvarima za pranje jamči najveću moguću mekoću gela za tuširanje.

Zahvaljujući odabranim sastojcima, gel za tuširanje nema osjetljivost na tvrdoću vode. To dovodi do učinkovitije održavanje izvrsne performanse za čišćenje, jer ne postoji taloženje netopivih sastojaka kalcija.