Anticelulitna krema obogaćena kolostrumom

10.90 €

Sadržaj paketa 200 ml


Raspoloživost: Na lageru

Kategorija: Colostrum / Kozmetika


Anticelulitna krema obogaćena kolostrumom

Krema za tijelo protiv celulita je za dnevnu njegu tijela i pogodna je za sve tipove kože. Sadrži kolostrum, arganovo ulje, karita maslac, ekstrakt bršljana, kofein i patentirani sastojak Olivem. Aktivni sastojci sadržani u kremu idealno pomažu u borbi protiv celulita. Svi korišteni sastojci su biorazgradivi i stoga netoksičan po okoliš.

Arganovo ulje dobiva se iz UNESCO-vog rezervata Biosfera u jugozapadnom dijelu Maroka, u kojem se dobiva najrjeđe i najskuplje ulje na svijetu. To ulje karakterizira visok postotak aktivne tvari koje usporavaju starenje stanica kože, te je ona nakon uporabe mekana i hidratizirana. Često se koristi u liječenju vrlo kompliciranih kožnih bolest

Karita maslac radi se na tradicionalan način u ekvatorijalnom dijelu Afrike od plodova karita stabla. Karita maslac savršeno hidratizira kožu, djeluje protiv prijevremenog starenja, stimulira mikrocirkulaciju kože i štiti kožu od štetnog djelovanja.

Ekstrakt bršljena i i kofein ubrzavaju metabolizam lipida u koži, čime se učinkovito smanjuje pojavu celulita, poboljšava kvaliteta kože i eliminira nejednakost.

Krema za tijelo protiv celulita sadrži visokokvalitetan sastojke Olivem od vodećih svjetskih proizvođača visoko kvalitetnih proizvoda na bazi maslinovog ulja. Olivem stvara tekuće kristalie u obliku emulzije, koje imaju dominantan utjecaj na kožu za laku apsorpciju, osiguravajući dovoljnu hidrataciju, otpornost na vodu i vrlo ugodan osjećaj nakon nanošenja kreme. Olivem također ima samo-emulgiranja obilježje, sposobnost idealnog miješanja dviju inače ne miješajućih tekućina (voda, ulje).