PARFÜM
& PARFÜMÖZÖTT KOZMETIKUM

20% AROMÁS
ESSZENCIA

PARFÜM
ELITE
Nagyon intenzív illat, amit közvetlenül a felvitel után érezni. Ez az érzés néhány másodpercig tart, de néhány parfüm esetében akár 15 perc is lehet. Az illat, amely közvetlenül a fej illat után jön, az intenzitás 2-3 óra. Ebben a szakaszban az illatanyagok lassan szabadulnak fel, több, néha több tíz óra hosszan.
FEJ ILLAT SZÍV ILLAT ALAP ILLAT

PARFÜMÖK

20% aromás esszencia = elit a parfümök között

Az ESSENS parfümök elsősorban a lehető legmagasabb minőségre helyezik a hangsúlyt. Termékeinket a GMP (Good Manufacturing Practice), az ISO 9001-2008 tanúsítja és folyamatosan ellenőrzi az Európai Unió legszigorúbb szabályai és szabványai szerint. A SELUZ a világ egyik vezető saját márkás gyártója, amely egyedivé teszi a parfümöket.


BODY MIST

Mi illatunk, mi bankkártyánk...

A parfüm kiválasztásánál a legfontosabb szerepe az érzelmeknek van, amit az illata ránk bocsát. A bőrtípus, minden, amit eszünk és ahogy érezzük magunkat, majd a végső szagot képezi, amit környezetünk érzékel. És ez az oka annak, hogy ugyanaz a parfüm némileg más szagot érzékeltet mindannyiunknál.
Tehát válasszuk ki a megfelelő parfümöt, amit megérdemlünk.

Azt is gondoljuk, hogy minden helyzet egy lehetőség másfajta intenzitású illatfajtához. Olyan könnyű illatot válasszunk, ami nem irritálja a környezetet és amely kiegészíti a személyiségünket. Éppen ellenkezőleg, az esti társaság értékelni fogja a kifejezőbb parfümöt, amely kiemeli a karizmáját.


SHOWER GEL & BODY BALM

A hosszan tartó illat varázslata

A parfüm legjobban a hajlatokban fejti ki hatását, így a fülek, a nyak, a csukló, a könyök és a boka mögé kerüljön felvitelre.

A hosszabb ideig tartó hatás érdekében célszerű több, azonos illatú terméket használni egyidejűleg.

Nagyon hosszú ideig tárolódik az illat a frissen mosott hajban.

A ruhát csak a parfüm bőrbe történő felszívódása után vegyük föl.


UNIQUE

Képzeljen el egy egyszerűsített gyártási folyamatot

A legmagasabb minőségű illatanyag-esszenciákat először tiszta illatanyag-alkohollal keverik. Csak desztillált vizet használnak az alkohol denaturálására, hogy ne befolyásolja a végtermék illatát és minőségét. A kapott elegyet -7 ° C-ra hűtik és alaposan szűrik 10 mikronos szűrők használatával. Annak érdekében, hogy az összes összetevő tökéletesen egymáshoz illeszkedjen, a parfüm rozsdamentes acél tartályokban legalább 8 hétig érlelődik. Ezután egy híres üvegműhelyben olasz mesterek által megalkotott levegőtisztított flakonokba töltik és végül egy letisztult dizájnú dobozba csomagolják.