Losion za telo obogaćen kolostrumom

10.90 €

Sadržaj paketa 200 ml


Raspoloživost: Na lageru

Kategorija: Colostrum / Kozmetika


Losion za telo obogaćen kolostrumom

Hranjiva krema za tijelo za svakodnevnu njegu tijela pogodna je za sve tipove kože. Sadrži kolostrum, arganovo ulje, eruka ulje, karita maslac, vitamin E, piroglutaminsku kiselinu i patentirani sastojak Olivem. Pojedini sastojci njeguju kožu i daju elastičnost, glatkoću i vlažnost u isto vrijeme. Svi korišteni sastojci su biorazgradivi i stoga netoksičan po okoliš.

Kolostrum, koji se nalazi u kremi za tijelo, uravnotežuje mikrobnu floru i daje joj osjećaj glatkoće, što daje osjećaj mekoće i ugodne svježine. Kolostrum također sadrži sastojke potrebne za vitalnost kože i obnavu stanice kože (anti-aging učinak).

Arganovo ulje dobiva se iz UNESCO-vog rezervata Biosfera u jugozapadnom dijelu Maroka, u kojem se dobiva najrjeđe i najskuplje ulje na svijetu. To ulje karakterizira visok postotak aktivne tvari koje usporavaju starenje stanica kože, te je ona nakon uporabe mekana i hidratizirana. Često se koristi u liječenju vrlo kompliciranih kožnih bolesti

Ulje repice je čisto kozmetičko esterno ulje proizvedeno na prirodnoj bazi, bogato vitaminom E. Ono je prirodni antioksidans koji sprječava starenje kože, regenerira ju i njeguje dehidriranu kožu.

Karita maslac radi se na tradicionalan način u ekvatorijalnom dijelu Afrike od plodova karita stabla. Karita maslac savršeno hidratizira kožu, djeluje protiv prijevremenog starenja, stimulira mikrocirkulaciju kože i štiti kožu od štetnog djelovanja.

Piroglutaminska kiseline (PCA) se prirodno nalazi u koži kao dio prirodnog hidratantnog faktor koji je odgovoran za pravilnu hidrataciju i elastičnost kože.Ima hidrofilna i higroskopna svojstva, zadržava vodu u koži, vlaži ju, omekšava i zaglađuje.

Premium sastojak Olivem dolazi od vodećih svjetskih proizvođača kvalitetnih proizvoda na bazi maslinovog ulja. Olivem stvara tekući kristal u obliku emulzije, koje imaju dominantni utjecaj na kožu za lakšu apsorpciju, osiguravajući joj time dovoljnu hidrataciju, otpornost na vodu i vrlo ugodan osjećaj nakon nanošenja kreme. Olivem također ističe svoje samo – emulgirajuće obilježje, sposobnost idealnog miješanja dviju nemiješajućih tekućina (vode i ulja).