Gel za tuširanje m026

7.00 €

Sadržaj paketa 200 ml


Raspoloživost: Na lageru

Kategorija: Muški / Gelovi za tuširanje


Woody

Gel za tuširanje m026

Mirisni gel za tuširanje za svakodnevnu upotrebu, pogodan za sve tipove kože. Sadrži ulje semena konoplje i jedinstveni kompleks hidratizirajućih sredstava. PH 5,5 garantira zaštitu kože i povećanje hidratacije i elastičnosti. Visokokvalitetne supstance za pranje imaju odličnu sposobnost uklanjanja prljavštine sa površine kože. Nakon pranja, koža je glatka, meka i zaštićena od dehidracije. Komplet hidratantnih supstanci efikasno obnavlja kožu i ima blagotvorne, anti-age efekte.

Novi sastojci!

Glavne prednosti nove formule!

Da bismo se prilagodili vremenu, dodali smo originalnoj formuli, modernu mješavinu mono / disaharida koja je potpuno nova na tržištu kozmetike. Mješavina dovodi do povećanja vlažnosti i zaštitnih svojstava proizvoda. Zahvaljujući tome, koža je zaštićena od faktora rizika tokom celog dana. Parabeni se ne koriste tokom proizvodnje. Naš gel za tuširanje sadrži posebne supstance koje smanjuju neželjeni miris tela. Novi proizvodi stižu u novu ambalažu i opremljeni su višejezičnim oznakama s detaljnim informacijama.

Naš prijedlog: ako koristite dodatne proizvode istog mirisa (gel za tuširanje, balzam za tijelo, parfem), miris Fiksiran je i traje duže vrijeme.

Sadržaj: 200 ml